”Odotuksemme hyvälle elämälle ovat iästä riippumatta yksilölliset. Haluamme säilyttää vapautemme. Tahdomme tuntea olomme turvalliseksi, ja elää kodissa, jossa voimme hyvin. Tästä ajatuksesta syntyi Liberty Life -konsepti.”

”Jotkut hetket jäävät muita paremmin mieleen. Kuten se sunnuntaiaamu, jolloin huomaa kimpaantuvansa kahvikupin ja sanomalehden äärellä: otsikoissa toistuu tarina siitä, miten kallista ja vaikeaa ikääntyvän väestön asumisen järjestäminen on.

Kun on koko elämänsä suunnitellut tiloja, jotka huomioivat ihmisen kokonaisvaltaisesti, tietää miten suuri merkitys asunnolla on ihmisen fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille. Tietää, miten yksityiskohtiaan myöten hyvin suunniteltu koti voi tukea ja vahvistaa meitä.

Ja silloin herää ajatus tehdä asialle jotain.”

MAARIT GUMMERUS, SISUSTUSARKKITEHTI, KONSEPTIN KEHITTÄJÄ

Liberty Life -konsepti on uudenlainen asumisen vaihtoehto heille, jotka arvostavat vapautta ja mielenrauhaa. Siksi kiinnitämme asuntojen suunnittelussa ja rakennusvaiheessa huomiota yksityiskohtiin, jotka varmistavat, että itsenäinen elämä onnistuu mahdollisimman pitkään, ja koti mukautuu elämän eri vaiheisiin.

Liberty Life -konsepti vahvistaa yhteiskuntaa ja ihmisarvoa.​

Hyvän elämän salaisuus:
ilo, hyvinvointi, turva ja vapaus.

yhteiskunta-llc

Liberty Life -konsepti osana yhteiskuntaa

Edut asukkaille

  • säilyttää itsenäisyyden ja oman vapauden
  • toimiva ja muunneltava asunto mukautuu elämänvaiheiden mukaan
  • mahdollistaa kustannustehokkaan tavan rahoittaa omaa hyvinvointia
  • tuo turvaa ja lisää sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia

Edut kunnille ja kaupungeille

  • hillitsee julkisen sektorin hoivakustannusten kasvua
  • pidentää iäkkäiden ihmisten mahdollisuutta elää omassa asunnossaan
  • ennaltaehkäisee kotihoidon tarvetta ja helpottaa hoitajapulaa
  • luo uusia työpaikkoja hyvinvointipalvelualalle
  • kehittää yhteistyössä asumisen laatua, houkuttelevuutta ja yksilöllisiä ratkaisuja kasvukeskuksissa 

Hankkeet

Suunnittelemme seuraavaa kohdetta idylliseen ja vetovoimaiseen Porvooseen.

Porvoon kaupunkikehityslautakunta on myöntänyt LLC:lle suunnitteluvarauksen. Tavoitteemme on toteuttaa Porvoon ydinkeskustassa sijaitsevalle Teletalon tontille LLC- konseptin mukaisia asuntoja.

Koskelan Tammi

Ensimmäinen Liberty Life -konseptin mukainen kohde valmistui loppuvuodesta 2021 keskelle Helsinkiä, Käpylän ja Koskelan rajalle, neljän kiinteistön kattavaan Koskelan elinkaarikortteliin.

Koskelantielle valmistuneeseen As Oy Koskelan Tammeen kuuluu yhteensä 94 Liberty Life -konseptin mukaista asuntoa. Kiinteistön toisessa siivessä on 47 omistusasuntoa ja toisessa siivessä on 47 kappaletta vapaille markkinoille suunnattua vuokra-asuntoa.

Liberty Life -konseptin ensimmäinen kohde oli samalla osa Helsingin Kehittyvä Kerrostalo-ohjelmaa, jossa etsittiin uusia ratkaisuja kerrostalojen suunnitteluun ja rakentamiseen esimerkiksi teknisen, toiminnallisen, esteettisen, sosiaalisen, asuntopoliittisen ja rakentamisprosessin näkökulmista.

Lue lisää Koskelan elinkaarikortteli -hankkeesta

Elämän eri vaiheisiin mukautuva koti

Haluatko Liberty Life -konseptin omalle paikkakunnallesi?